Mat :)

Köttfärs, tackosås, keso, kyckling, gurka och tomat! Gott ska de bli! :D :love:


måndag!

nej nu har det gått utför med nyttig mat dålig kost osv sen i onsdags känner att de ballar ur! men ska vara bättre i morgon och framöver nu kör ja på igen!

Mer uppdatering om träningen och maten i morgon ha de gött nu ska ja kolla film! :D

Lördag förmiddag! :D

Underbart med Lördag :)

Idag blir det att träna och kanske rida :)
Träningspasset idag kommer vara träning av axlar och armar tagga! :)

Blir nog även att käka lax och potatis idag mums! :love:
men uppdaterar mer senare ha de gött :D :love:

fredag! :love: :D

Hej!

Idag är det fredag och jag och Maja har grejat med PA hela dagen det går bra men det kan vara lite segt ibland även fast arbetet är kul överlag.

Nu har jag precis varit och kört ett träningspass rumpa och ben det gick jätte bra! Känns att träningsverken kommer komma lagom till i morgon bitti... men det gillas :D

Om en stund ska ja ner till stallet och släppa in hästarna sen blir det duschen och efter det fixa lite små saker! Ha en bra fredag för det ska ja! :love:

torsdag!

Kost mässig denna veckan har ja ätit bra mat men har slarvat lite med godis men fanns en anledning för det fanns väldigt mycket gott på jobbet!
Träningen har varit kanon, förutom idag då jag inte orkade gymma efter ja varit i stallet och ridit så tar det passet på lördag på min vilo dag ist :)
Förlåt att ja uppdaterar så dåligt nu men har så mycket som ska göras!
I morgon blir det jobb med PA=Projekt arbetet, sen hem rida och träna blir rumpa och ben :D taggad! På kvällen ska ja träffa en kill kompis och allmänt chilla :) så blir en bra fredag tror ja allt! :D :love:

tisdag! :)

Idag är det tisdag och det betyder att jag ska träna mage och bröst det blir nog kanon! men det blir inte förän senare i kväll för först ska ja äta och sen stallet och rida! 
Så träningen blir runt 8-9 skulle ja tro men det är skönt med träning på kvällen också tycker ja då jag inte är morgon människa ;) 
 
Men skriver mera i kväll om hur träningen har gått :) :love: 

söndag!

Idag är det söndag och än så länge har jag bara slappat as gött! Var ute igår med några vänner det var riktigt trevligt! Tack så mycket allihopa :D
Idag runt 18.00 ska jag och Simon ut och gå sen blir det solsidan och måste även plugga lite fast har ingen ork till det.. men aja the life is hard sometimes haha ;)

Ne nu ska ja kolla film-klipp på youtube och softa :D puss :love:

Lördag! :D

Taggad, snart ska ja äta något och sen fixa mig inför i eftermiddag/kväll blir för krök hos en vän med folk sen krogen asume!
men lägger upp bild på kläderna sen så ni vet vad jag har på mig hare gatt haj! :D

Nu - Träna :love: :D

Kom hem för en 40min sen från praktiken, tog en fika. Nu blir det träning kör på: ben och rumpa idag taggad till max skriver mera i kväll om vad som kan tänkas hända ha de gött så länge! :D



godnatt! :love:

skulle ju uppdatera förut om min mat men så blev de inte för mobilen ville inte att ja skulle det tydligen men skriver nu iaf :D

Kvällsmaten blev: Kött-soppa som fanns i kylen och knäckebröd :)

men nu ska ja försöka sova i tid eftersom ja är dö trött, hörs i morgon om mer träning och go mat! :love:

Det går bättre och framåt!

Hej :) :love:
 
Idag har jag ätit en "nyttig" frukost med youghurt och musli och 2stekta ägg, skippade brödet på jobbet det är svårt när man är van vid att äta frukosten som är på jobbet för den är så god! Blev även en bra lunch med lax och en blandning av "sommar" grönsaker som finns att köpa.
 
När jag kom hem halv 5 blev det lite mellanmål som bestod av youghurt musli och ett päron med vatten till :) 
Blev en löparrunda idag med 4-intervaller ska lägga in mer intervaller i träningen sen när styrkan och motionen har blivit bättre! Tog in hästarna och nu väntas en dusch och tror det blir antingen äggröra eller stekt/kokt ägg med en knäcke macka men får se uppdaterar bild på det när maten är klar! 

tisdag :)

Denna tisdagen började som alla andra med skolan...
var indval, engelska och handel.
Var hemma runt 5 käkade och tog in hästarna.

Har även gjort ett träningsschema nu som jag hoppas kan hålla någorlunda! :D

Dagens träningspass:
Uppvärmning: Powerwalk 2,5km
Blev träning idag av mage och bröst!
Det gick ganska bra blev inte jätte trött eller svettig men lär mig övningarna rätt till att börja med sen kör ja intensivare och mer antal på varje övning tänkte ja :)

Nu hoppas ja detta håller men kommer garanterat lägga till och ta bort övningar efter ett tag om jag känner mig rätt :)

Men nu ska ja äta lite natta mat, försöka plugga lite.... och kolla tv :) godnatt :love:

skolan... :(

Är i skolan just nu och har 2h och 10min rast det är lite segt i längden. Snart ska ja gå ner till banken och fixa en sak ska bli skönt att få det gjort. Ska även ta mig till energi fys idag igen tänkte jag för nu har jag pengar! (y)
Efter skolan ska ja hem och göra klart i stallet, ta in hästarna och sen blir det ett gympass på ca, 1h tänkte ja :D
Tänkte även lägga upp ett kost-schema och träningsschema här ska det börjas på allvar blir mer och mer peppad till det just nu när ja känner att vinterkläderna kommer fram och man känner sig fetare än någonsin...
Längtar hem så jag kan lägga upp scheman och träna! :love:

Lite kaffe i skolan gör allt lättare :love:

hoppas på att må bättre i morgon :love:

Hej här ligger ja i min säng och vill må bättre och i morgon hoppas ja att jag kan träna för då blir det en blandning mellan cardio och fys ska även se om ja kan rida! 
Taggar lite i förväg kanske inte har ont i magen i morgon då :P :love:
 

Kraftig ont i magen.. "/

Hej min dag har varit bra har varit trött osv men annars bra! :)
Efter ja slutat bestämde ja mig för att åka hem och äta lite innan träningen, men det sket sig för ca.45min innan träningen skulle börja fick ja så ont i magen. Så ligger bara i sängen nu och hoppas att smärtan släpper till i morgon. Puss på er :love:


förlåt för dålig uppdatering under helgen.. :(

Har inte hunnit skriva något här under helgen
då det varit en massa annat som hänt :) idag har ja inte så mycket att skriva om men i morgon blir det bättre uppdatering av träning, mat och outfit :)
see you tomorrow :love:

Vad kan den här lördagen erbjuda för något..? :)

Hej idag är det lördag och jag är ledig känns skönt! 
 
Idag får jag se vad jag ska göra har några planeringar jag ska träna på löpbandet blir 5km som jag börjat med de senaste sen när det känns enkelt ska ja öka till 6,7,8 osv km :) 
Ska även äta lite ceasarsallad och sen får jag se vad resten av dagen har att komma med :) men skriver sen när jag tränar puss på er! :love: 

Lite ändringar och funderingar..! :)

Hej!

Har kommit fram till att man bara rabblar upp massa saker här på bloggen att idag var det praktik, jag har så mycket plugg och bal,bla,bla hur kul är det för er att läsa? Inte jätte kul antar ja...
så tänkte ändra lite att jag kör på att lägga upp dagens outfit, mat som jag äter, hur mina träningspass ser ut och tips och idéer om hur man når bästa väg till vilja och motivation att börja ett nyttigare och hälsosamt liv utan att det blir tråkigt! :)

Hoppas ni ska uppskatta de :)

godnatt! :love:

Nu tänkte ja säga godnatt för ska sova i morgon väntas praktik! :) :love:

tisdag! :)

Hej!

Idag är det tisdag och någorlunda fint väder :)
jag är fortfarande hemma från skolan har ont i magen .. men börjar känna mig bättre och det är ju positivt! :D

men nu ska ja kolla lite TV och försöka bli ännu bättre puss på er :love:

tråkigt att vara sjuk... ;(

Hej!
 
Idag har jag inte gjort för mycket men blir så när man mår dåligt så soffan har varit min vän större delen av dagen :( 
vad har ni gjort idag? :) 
 
Nu tänkte jag skicka in min svenska uppgift och försöka plugga lite engelska om jag orkar för mår inget vidare som sagt ;(
 

Nytt i bloggen! :D :love:

en positiv ändring i bloggen har nu fixat riktiga smileys :D :love:

Måndag!

Idag är det måndag och jag är hemma från skolan... mådde inget vidare i morse. Mår fortfarande inte så bra, men lite bättre så hoppas på kunna gå i morgon till skolan!

skriver senare i kväll byebye!

Träningen idag gick uselt.. suck!

Har precis tränat blev en kort träning på 45min med träning av ben och rumpa. Körde de övningar ja brukar och de gick bra, men de 20första minuterna var ja bara allmänt okoncentrerad. Är allmänt stressad och vet inte vad jag vill. Orkar inget samtidigt som jag har överskotts energi jag blir galen! Jaja nog snackat om detta nu ...
Snart blir det ridning i alla fall får hoppas det går bättre men det tror ja!
Efter det blir det antingen en PW=power walk eller en lätt löparrunda eftersom träningen gick skit. Till kvällen får ja se vad som händer med uppdaterar efter hand puss på er!


Väldigt glad men samtidigt besviken!

 
Tjena!
nu är jag tillbaka igen :) som ni ser i rubriken så är jag glad för att mitt internet äntligen kommit tillbaka igen!! :D inte haft något sen i augusti typ :(
men samtidigt så är jag väldigt besviken!! fick helt blackout på provet idag, när jag fick pappret framför mig så fattade jag ingenting :( jag har ingen aning om varför det blev så. Så jag frågade läraren om jag fick göra provet nästa vecka istället, men såklart så fick jag inte det, så det var bara att skriva något. Hoppas på det bästa iaf!
men nu ska inte jag tjata mer :P
Ha det gött alla ! :D
Peace

orka..

Hej! 
 
Min dag idag har varit helt okej var på praktiken från 8-16 :)
När jag kom hem åt jag lite och sen gick jag till stallet, red 30min. Jag skulle även ha ridit men sträckte benet på ett annorlunda sätt så tappade lusten... orkade inte plugga heller så nu har ja allt detta roliga plugg i helgen! -.-
 
I morgon blir det ridning om vädret håller upp och ett gympass hur trött eller stel jag än är det ska inte stoppa mig! ska försöka plugga röven av mig på söndag också för vägrar i princip att plugga fredag/lördag när jag ändå är i skolan måndag-fredag någon gräns finns det lixom! Nej nu blir det slut på vila och skit vila kan man göra när man sover! hörs i morgon!
 

tidsinställt inlägg!

Hejsan blir ett tidsinställt inlägg nu!
 
nu är det torsdag eftermiddag klockan 14.30 och jag har 1,5h kvar på praktiken, innan jag ska hem och göra dagens träning och då blir det ben + rumpa, har jag tur ös regnar det inte så jag kan värma upp med en joggingtur :) och kanske rida på eftermiddagen :)
 
men vi hörs efter mina träningspass puss på er! 

det går framåt!

börjar få lite ordning på saker och ting nu, plus poäng till mig!!
 
Min dag har ju varit så här, först praktik då jag och Maja satt och jobbade med projektarbetet det går åt rätt håll nu och det är vi båda mycket glada för. Vid lunchtiden skulle vi åka iväg och kolla så att vårat projektarbete var bra så det gjorde vi och det funkade men ska bli lite fin justering.
(skriver inte här vad det är för projektarbete så ingen ide att ni frågar sorry!)
 

När vi var klara åkte jag hem blev ett träningspass med mag övningar samt lite koordination gick bra men nästa gång blir det ett längre pass och mer intenssivt. Släppte in hästarna efter passet, gick upp käkade kvälls mat blev kesella "vanilj" och en macka smarrigt!
 
Har öven börjat lite på min svenska analys och det känns bra hoppas vara klar med den i morgon så att mina föräldrar kan kolla igenom uppgiften innan jag skickar in den. 
 
Ska fortsätta att arbeta lite med min svenska uppgift nu så vi hörs i morgon!

mycket jag vill göra men inget som går ihop..

Hej på er!
 
Sitter i min säng just nu och funderar över hur jag ska hinna allt jag vill hur jag ska lägga upp saker osv. Har mycket plugg just nu känner jag och det är pressande. Vill träna på gymmet, hemma och rida min häst. Jag vill ju även vara med mina vänner men frågan är bara hur ska jag hinna? 
 
Tränar jag inte blir jag galen. Pluggar jag inte kommer jag efter med skolan och jag blir stressad. Är jag inte med mina vänner så överlever jag INTE för dem är mitt allt. Frågan är bara hur jag ska få ihop allt.. måste börja strukturera mig nu! 
 
Nu har jag snackat tillräckligt om mina små problem så ni behlver inte ta del av de mera. Nu blir det att försöka plugga en halvtimma innan jag ska sova godnatt på er! 
älskar slingorna!!! <3

godnatt!

nu ska jag sova efter en grymt lång dag! 
 
har varit i skolan sen gjorde jag en grej som jag inte kan skriva här förän i morgon eftersom en person först får reda på det då! sen var det 2x1,5h fys träning och nu är jag smått död så sängen är ett utmärkt val nu på kvällen godnatt på er <3

RSS 2.0