Träna!

Hejsan!
 
Nu har jag ätit mat för cirka en timma sen så om en liten stund ska ja ta på mig löparskorna och ta mig en runda. Idag ska jag springa mycket uppför tänkte jag för det tränar rumpa och baksida lår extra mycket vilket jag behöver. Ja ser framemot den här löprundan men de kommer bli jobbigt men inte mig emot! 
 
Hörs senare puss!
Första bilden jag tog under Hollands resan! :)

Söndag! :)

Hejsan allihopa! 
 
Idag är det söndag och jag har varit ute och ridit det var jätte mysigt i den underbara solen! Idag är det ju även sommartid vilket är så skönt! :D 
 
Idag ska jag nog fixa lite på rummet, springa en sväng och eventuellt frammåt kvällen åka en sväng! :) 

Glad påsk! :D <3

Glad påsk på er! :D
 
Idag är det som sagt Lördag och Påskafton så mysigt, den här dagen kommer bli bra känner jag på mig. Först ska ja rida som jag inte gjort på 5veckor sjukt är det! Efter det blir det påsklunch med familjen myspys. Hinner jag ska jag även springa men tror ej jag hinner med det idag. Efter påsklunchen eller löpningen blir det att duscha och fixa sig inför kvällen med vännerna! :D 
 
Hoppas ni får en lika bra dag som jag ska ha! :D <3

Godnatt!

Godnatt! 
 
Ska snart gå och lägga mig tror jag, ja är fortfarande trött efter resan. Har även varit ute och sprungit med pappa idag så är rätt trött nu men det var skönt att komma ut och springa! :D <3

Fredag!

Hejsan!
 
Idag är det fredag och min första hela dag i Sveige på över en månads tid! Jag har sovit oehört skönt inatt i min egna säng och har heller inte lika ont i ryggen som jag hade i slutet i Holland. Jag är mycket glad över att vara hemma samtidigt som jag saknar alla goa människor i Holland. Men som sagt borta bra men hemma bäst! 
 

Godmorgon!!

Godmorgon allihopa!
 
Just nu sitter jag och Lina och äter frukost på hotellet innan det är dags för oss att hämta väskorna samt ta bussen till flygplatsen. Idag ska vi äntligen hem till Sverige igen, har varit grymt kul här och har inte ångrat det för en sekund men efter 4,5vecka så saknar man sitt hem! :)
Blir en bild från den här veckan som ni redan sätt, men så får det bli! 

Gdnatt!

Säger godnatt för idag, ska som sagt upp runt 2 inatt så ska försöka vila en stund! 
 

Tillbaka på hotellet!

Nu är jag och Lina tillbaka på hotellet efter en underbar dag i Amsterdam. VI har hunnit så himla mycket och jag fick med mig några saker som jag är mycket glad för :) Kommer bilder från resan och vad jag har köpt antingen i slutet på den här veckan eller början på nästa! ;)
 
Men nu ska vi snart äta för magen säger ifrån, ha de gött så länge! 

Onsdag och sista dagen i Holland! :D

Hejsan allesammans! 
 
Idag vaknade jag klockan 09.00 förra alarmet och allting och vi gick och käkade frukost klockan halv 10! Nu har vi fixat oss och ska alldeles strax bege oss av mot Amsterdam för en mysig dag med sevärdheter och shopping! Jag ska handla en presenet till min morfar och köpa silvertejp, nu undrar ni säkert varför jag i hela friden jag ska köpa silvertejp. Jag ska köpa det för att linda runt min väska som håller på att gå sönder.. och jag vill helst inte riskera något tills i morgon! :D 
 
Men nu ska jag skynda mig lite innan vi ska åka så hörs senare puss! :D

Näst sista natten i Holland!!!!

Wiihooo, idag är det näst sista natten i Holland och det är dock sista hela natten! :D 
Eftersom vi kommer gå upp vid typ 2 för att fixa oss packa väskor osv och äta frukost klockan 04.00 på torsdag morgon! :) 
 
I kväll blir det säkert en hel mysig kväll och i morgon spenderas sista dagen i Amsterdam! :D <3

Ny tränad + ny duschad!

Hej igen!

Nu har vi varit och tränat och för mig blev det idag:
  • 15min uppvärmning löpbandet.
  • 15min crosstrainer.
  • 5min cykel.
  • 15min avslutning löpbandet.
Totalt förbrände jag 360kalorier, jag är mycket nöjd med den här starten!
 
Har även märkt att jag inte har så dålig kondition som jag trodde, utan att det verkligen är allt pollen utomhus som påverkar mig, tur att det finns tabletter!! :)
Nu är jag även redo för kvällen! :D <3

Snart träna wiihooo! :D

Hejsan! 
 
Nu var det cirka 1,5timma sen vi var och åt på en av restaurangerna som finns här på hotellet, blev fisch and chips riktigt gott var det! Om cirka 30 - 60min blir det att dra sig till gymmet äntligen, jag längtar så ska bli grymt kul!! :D <3
 
Hörs efter gymmet! :D <3

På hotellet :)

Hejsan allesammans! 
 
Efter att ha bott i en och samma stuga i över 4veckor var det skönt att byta lite miljö till ett hotell vid namn Ibis! Hotellet är grymt snyggt och jag och Lina har gått och kollat runt lite grann! Vi upptäckte att det finns ett litet gym vilket gjorde oss mycket glada! I kväll blir det äntligen en go genomkörare så att svetten ska rinna från kroppen! Ska bli mycket skönt med en mjukstart på hotellet på gymmet för att sedan komma igång med träningen ordentligt efter att jag kommit hem på torsdag! :)
 
Idag och i morgon är våra sista dagar här i Holland och vi har mycket roligt att se framemot det gillas starkt! :D
En vanlig bild och en svartvit bild bjuder jag på från hotellrummet! 
P.s den första bilden ser jag röd ut i ansiktet, är dock inte det men men!

På bussen!

Godmorgon!
 
Nu sitter jag och Lina på bussen påväg till Leeuwarden och har lämnat stugan efter 4 veckor! Idag blir det att checka in på hotellet och sen får vi se vad vi hittar på ha de gött så länge! :) <3

Stugan städad och klar!

HejHopp!
 
Ja då var stugan städad och klar nu väntar man bara tills i morgon då man får lägga ner allt för att se att det typ inte får plats... hjälp, haha.... men ska nog trycka ner allt på något sätt.. O.o
 
Det värsta av allt vi ska till Amsterdam i morgon och vara där i morgon och onsdag, antagligen handlar man något och var är den platsen? Jag får helt enkelt lära mig att trolla..
 
Men vi hörs i morgon! :)
 
 
 

Sista dagen i Dokkum!

Hejsan!

Idag är det som sagt min och Linas sista dag i Dokkum, den började med att vi lämnade tillbaka cyklarna på skolan. Efter det körde hon som är ansvarig för oss in oss till Dokkum center för att vi ville fotografera lite, sen tog vi en promenad till en affär som heter Albert Heijn skulle köpt tåg biljetter men det gick inte. Efter det blev det lunch kipschnitzel (kycklingschnitzell) med pommes, inte så nyttigt men snart ska man hem och leva nyttigare så de går att unna sig lite de sista dagarna. Efter maten lämnade vi zoo-biljetten på Lakeside pratade lite med folket där och sen vidare till Jumbo för att köpa lite inför i morgon! :)
 
Just nu ligger vi i varsin säng och vilar och tinar upp, haha ja de är kallt riktigt kallt idag, efter det ska vi storstäda stugan riktigt ordentligt för i morgon drar vi till Leeuwarden med buss klockan 9 på morgonen för att sedan byta till tåg från Leeuwarden till Amsterdam! :)
 

Nu är vi på skolan!

Tjenare!
 
Jsut nu är jag och Lina på skolan dags för återlämning av cyklar wiihoo! :D 
Efter det blir det att handla, käka, lämna zoo biljetter till Lakeside och fotografera en del! :D 
 
I morgon åker jag och Lina till Amsterdam där vi ska tillbringa två nätter och 1,5dag med shopping innan vi beger oss av hemmåt mot Sverige igen! :)<3
Blev inga bra bilder idag, men bjuder på den här! :)

Godmorgon! :)

Godmorgon! :)
 
Idag är det måndag jag har redan duschat och ska snart äta frukost. Idag bär det av mot skolan för att lämna tillbaka cyklarna till hon som är ansvarig för oss här nere! :)
 
Efter det ska vi en sväng till Lakeside för att lämna tillbaka några zoo biljetter och vi ska även handla lite inför tågresan i morgon. Vi ska även ut och fota runt lite extra i Dokkum idag tänkte vi och äta något ute :) 
 
Men vi hörs senare puss! :)

Så kan de vara!

Nu ska jag alldeles strax gå och hämta in sista tvätten för idag och sen blir det att städa stugan, inget jag ser framemot men det måste ju göras så.. 
 
Vi hörs senare iaf :)

Tiden går fort nu!

Hejsan!
 
Nu har vi nyss käkat lite makaron fjärliar och tredje av fjärde tvätten är i maskin känns gött! Nu ska man bara vänta tills tväten torkat och sen ska det ner i resväskan! I kväll eller i morgon blir det storstädning av stugan! :)
 
På tisdag drar vi till Amsterdam och bor där två nätter innan vi åker hem på torsdag! :D<3

Enormt lyckad kväll igår! :)

Hejsan!
 
Igår var jag och Lina som sagt ute och festade det var en enormt lycklad kväll! :D 
Idag sov jag lite längre eftersom vi kom hem halv 3 inatt, men vaknade första gången klockan 8, sen 9, 10 och tillslut gick jag upp klockan 11, har inte gått upp så sent på länge! Idag blir det att tvätta och första tvätten är redan i maskin! Ska även plugga och städa stugan! :)
 
Vad ska ni göra den här söndagen? :)
 

Nu kör vi!!! :D

Nu jävlar blir det party i kväll! :D 
Ska bli grymt kul, Iris min kompis här i Holland kommer och hämtar mig och Lina runt 9-10 i kväll sen blire att dra på party wiihooo! :D <3

Tillbaka från en galen cykeltur!

Hej!
 
Har nyss kommit tillbaka från en galen cykeltur eller ah galen ... men shit vad det blåser här i Holland man kan ju tro att stugan ska flyga bort! Så det var rätt svårt att cykla hem efter att ha varit i affären! Idag blir det fest i något mega tält med massa folk blir säkert super kul tagga! :D
 
Men nu ska jag alldeles strax äta mat! :D <3

Internet är tillbaka!

Hejsan!
 
Nu har vi internet igen äntligen eftersom det var dött i morse! Idag har jag mest slappat och Lina var på någon musik grej, inte min musik smak så bestämde mig för att vara hemma och träna och ta det allmänt chill. Nu har jag nyss duschat och ätit lite mellanmål varma koppen och youghurt!
 
Men ska fixa mig lite inför i kväll och sedan dra och handla ha de gött allihopa! :)<3

Mys fredag!

Min fredag har varit helt underbar!
  • Praktiken var fantastisk som vanligt! 
  • Det blev taco mys på kvällen!
  • Efter maten blev det en film!
  • Jag har även fått gjort en del plugg!
Massa bra saker på en och samma fredag! :)<3
Här sitter jag i köket och pluggar!


Tiden bara flyger iväg..!

Hejsan!
 
Nu var sista praktik dagen gjord känns både skönt men ändå väldigt, väldigt sorgligt!!! Har varit en toppen dag på praktiken idag i alla fall stannade till och med en timma längre bara för att snacka med de undebara personer jag arbetat med! Fick en massa fina presenter också så himla goa är dem! <3
 
Efter praktiken blev det tacos och nu slappar jag vid datorn! ;) <3

Fredag du är så välkommen! <3

Godmorgon!
 
Idag är det fredag och det är så välkommet! 
Det är även sista praktik dagen i Holland känns lite sorgligt men ändå skönt, kommer dock sakna alla underbara personer på Lakeside som jag arbetat med under rätt lång tid nu och kommit nära! 
 
Men nu ska jag alldeles strax cykla till praktiken vi hörs senare puss! <3

Träning och kost!

Tänkte köra ett inlägg om träning och kost, fast inte ät det här träna så blablabla...
 
Holland:
Här i Holland har ja nog varit världens mest ohälsosamma människa känns det som därav att jag känner mig svullen och att jag antagligen inte kommer gilla vikten på vågen när jag kommer hem till Sverige igen.. Det har lixom varit så mycket man velat testa och det har sina nackdelar...
 
Träningen här i Holland har också varit katastrof visst vi cyklar till och från jobbet varje dag men kallar inte de träning direkt... men min löpning usch hemskt katastrof har väl lyckats att få ihop cirka 5 trämingspass på 3,5 vecka hjälp mig... Kommer väl landa runt cirka 5 - 9 gånger som jag sprungit i Holland, total katastrof! 
 
Sverige:
Min kost när jag kommer hem kommer vara mycket ägg och kvarg med funlight!! (saknar min kvarg!!) 
Jag kommer även äta mer sallad och mindre sötsaker, ska försöka hålla mig till typ skumbananer och mörk choklad när det krisar! :)
 
Min träning när jag kommer hem kommer att vara löpning 4 - 6 dagar i veckan älskar att springa så kommer inte bli några större problem. Jag kommer även rida 4 - 7 dagar i veckan samma där älskar att rida så heller inga problem. Kommer även att träna styrka 2 - 4 dagar i veckan i samband med löpträningen. Jag längtar enormt mycket för det ska bli skönt att sätta fart på allt fläsk....! 
Dröm magen!! <3 (a)

Torsdag kväll! :)

Hejsan allihopa!
 
Nu är det torsdag kväll och vi har nyss ätit pannkakor har en del att göra idag så hinner som vanligt inte träna efter jobbet "/ Men på lördag, söndag och måndag ska jag verkligen försöka träna för jag MÅSTE känner mig bara allmänt svullen... -.- 
 
Ajja annars är det här en underbar dag :D <3

Torsdag! :)

Hejsan allihopa!
 
Idag är det torrsdag och jag ska ha min näst sista dag på praktiken i Holland. Det blir säkert två helt underbara dagar. När jag tänker på att jag varit här nere över 3veckor känns det rätt sjukt men vad kul det har varit! Till helgen blir det också en del trevliga saker som händer men det tar jag till helgen! 
 
Idag ska jag vara på praktiken, ska försöka springa om det inte är för kallt som det var igår för då höll jag fan på att dö av köld! Jag ska även plugga och jag ska plugga mycket och vara en duktig tjej i morgon vill ha gjort så mycket som möjligt de dagar jag kan innan jag åker hem till Sverige igen. För när jag kommer hem till Sverige kommer jag bara vilja vara med familjen och vännerna! Jag kommer även vilja tillbringa mycket tid i stallet då jag saknar min underbara häst så mycket!! Jag kommer också tillbringa många dagar med kondition och styrke träning, vad jag längtar endå! :) 
 
Men jag trivs toppen här men vad säger man borta bra men hemma bäst, men vi hörs senare i eftermiddag alla goingar! :) 
 

Nu blir det att plugga och sen sova!

Efter att ha slappat framför en Beck film blir det att plugga en stund innan jag ska sova! :) 
Saknar enormt mycket!!!! 
Sommaren 2011 när jag var på Mallorca <3

Beck!!! <3

Nu har jag ätit och är mätt och go så nu blir det en film!
Ska se en Beck, jag bara älskar Beck filmerna!!! <3

Hemma från praktiken :)

Kom i princip hem i från praktiken, slutade 17 idag som de flesta dagar efter det drog jag och Lina och handlade det lilla vi behvöver nu innan tisdag. Nu blir det strax mat och då ska vi äta Pasta Carbonara :) 
 
 

Nu är jag mätt och belåten! :)

Efter att ha ätit en något sen middag är jag mätt och belåten, idag har jag även lärt mig att laga ännu en måltid! :) Eftersom jag aldrig riktigt varit så intresserad av mat förutom typ kyckling, keso, köttfärs och andra lätta saker som potatis, ris och pasta så har jag idag lärt mig att steka fisk med strödbröd och ägg till det åt vi potatis yammie!
 
Nu blir det att vila en liten stund kanske till en bra film innan jag eventuellt pluggar lite, vilket jag verkligen behöver! :)
 
Nu önskar jag även er alla en fortsatt bra tisdag kväll! :)
 

Hemma från praktiken :)

Hejsan!

Nu är jag hemma från praktiken igen och det har varit en riktigt bra dag med mycket att göra det gillar jag! Nu vet jag också varför min kondition är så mycket sämre än vanligt, det har blivit vår här nere och all pollen bara rammlar av och gör att jag knappt kan andas utomhus :( Tur att jag har med mig mina tabletter i alla fall! 
 
Idag hinner jag antagligen inte träna vilket suger för jag känner mig lite konstig och allmänt pluffsig idag.. Vill inget annat än att bara springa och köra sönder min kropp så att den verker över allt! Jag får helt enkelt se det på ett positivt sätt att om bara 1vecka och 2dagar är jag hemma i Sveige igen och då kan jag träna som vanligt utan att behöva tänka på att det kan bli mörkt ute!! :)
Här får ni en gammal bild av mig tror jag var 16 eller 17år! 

Underbar låt!! <3

Ted Gärdestad - Oh vilken härlig dag! 
 

Lunch! :)

Hejsan!
 
Nu är det dags för lunch och då tar jag min cykel till Jumbo där Lina jobbar. Idag ska vi äta kyckling och ris, vet att vi åt de igår men vi gör såklart så att det räcker till en lunch låda dagen efter man får inte vara dum! :) 
En bild från sommaren 2011 då jag och min vän Jennifer var i Mallorca!
Vill ha sommar nu!! <3

Sista praktik veckan i Holland!

Hej och godmorgon!
 
Precis just nu börjar jag den sista praktik veckan här i Holland det är lite sorgligt på sätt och vis då man kommit sina arbetskamrater så nära, kommer sakna dem jätte mycket. Den här veckan blir det att njuta av varje sekund, minut, timma och dag på arbetet! :)
 
Men och andra sidan så närmar det sig hemfärd och det ska samtidigt bli väldigt skönt att träffa familjen, vännerna och djuren man har i hemma i Sverige! :)
Gammal bild men kommer nya bilder snart! :)

Det rullar på! :)

Har varit ute och sprungit för cirka en timma sen och det var riktigt skönt att få röra på sig lite extra igen senast var ju i torsdags. Innan det har det inte blivit så mycket på grund av plugg, jobb, sevärdheter och vädret!
Det är så mycket man vill göra när man är här att man helt enkelt glömmer av att träna ibland men när man väl har lite tid över så varför inte :) 
 
Om en liten stund blir det mat och då blir det ris och kyckling ska bli riktigt gott :)
Efter maten ska jag fortsätta att plugga några timmar för att få gjort ytterligare lite skoluppgifter! :) Resten av kvällen efter att jag pluggat klart blir nog bara allmänt slapp med film! :)
 

Smärta i magen... :(

Hejsan allesammans!
 
Nu blir det ett lite mer vettigt inlägg för har mer tid nu :) 
Idag var vi som sagt på skolan och hälsade på vilket var trevligt men ibland lite segt.. vi fick iaf pratat med några trevliga holländare som intervjuade oss om våra arbetem här i Holland :) 
Efter att vi slutat skolan cyklade vi till Jumbo mataffären och handlade det mesta som vi kommer behöva den här sista veckan i Dokkum! :)
 
Cyklade hem med allt åt lite youghurt yammie, sen skulle vi även testa en kaka som såg god ut men jag är ingen kakfantast och inte min mage heller.. Ligger just nu i sängen och vilar magen för fick jätte ont i magen och ett lätt illamående inte mera kakor för min del! 
 
Om cirka en timma ska jag ut och springa ska bli riktigt skönt och idag ska jag verkligen pressa mig själv eftersom jag inte vet när nästa konditionspass blir så ser framemot den här löpar rundan! :) 
En av mina favoriter här i Holland: Kwark Banan!
Kommer absolut sakna den youghurten när jag åker hem! 
En annan cool grej dem har här nere är vla (vaniljsås typ)!
Den på bilden är: Slagroom dubbelvla!
När man häller upp det ser det nästan exakt ut som på paketet något sverige inte är bra på, haha :)
Kakan vi smakade, ser god ut var inte speciellt god...
Min mage gör jätte ont dessutom och jag mår illa...så inga mer kakor för mig, tack! 

Godmorgon på er! :D

Godmorgon!
 
Det här får bli ett väldigt snabbt inlägg för har brottom ska alldeles strax ta cyklarna till skolan och hälsa på så hörs vi senare pusshej! <3
Jätte snabb bild också bara för er, så jag bjuder på den för tycker inte den blev bra men allt för er få som kollar min blogg! ;) <3

Gjort mycket wiihoo :)

Idag har jag fått gjort en hel del, tvättat 3maskiner som nu hänger på tork. Lagat mat och fått gjort ett stort religions arbete lite små skjusteringar kanske och sen är numer 2 av alla uppgifter jag har klara, känns ganska gött ändå! :) 
 

Än så länge håller planerna för dagen :)

Har nu pluggat en del och det går framåt, har även slängt in första tvätten i maskin så nu är det bara två kvar :)
En bild utanför stugan vecka 10, tisdag 5mars :)
Bild tagen med min Iphone 4, där av skärpan.

Försöka få gjort så mycket som möjligt dag :)

Idag blir det en dag för mig då jag ska försöka komma så långt som möjligt på alla mina skoluppgifter, tvätta all min tvätt samt försöka mig på en springtur! :) 
 
Idag har jag varit i Holland i 21dagar och om man bortser från den här dagen så är det bara 11dagar kvar! :) Det är rätt sjukt att jag snart är hemma igen och då har jag totalt varit i Holland i 32dagar alltså 4,5vecka det är bara galet men en riktigt rolig uuplevelse som jag inte ångrar för en sekund! :) 
 
(ska försöka bättra mig med bilder på bloggen för har varit lite segt med det) 

Godmorgon :)

Godmorgon idag är det söndag och jag vaknade för cirka 30minuter sedan. Idag hade jag tänkt tvätta all min tvätt så det är klart! Senare på eftermiddagen idag har jag också planerat att springa en sväng om inte vädret är allt fär jävligt, hoppas på uppehåll från snö och regn iaf! 
Saknar sommaren!!!! <3

Tillbaka i stugan :)

Hejsan!

Nu är vi tillbaka i stugan efter en dag i Groningen vart en helt okej dag men vill nog tillbaka nästa helg igen för att titta lite mer i affärerna! :) 
 
I kväll blir det att dricka lite och utgång :) 
Ha en fortsatt bra lördag allihopa! :)

Lite musik!

Låtar som oftast spelas på radion i affären jag jobbar: 
 
 
 
Låtar som jag lyssnar mycket på i stugan: 
 
 
 
De och många andra låtar spelas om och om igen! 

Godmorgon alla fina :)

Idag är det Lördag och jag och Lina har planerat besök till en stad som heter Groningen här i Holland har hört att det ska vara en mycket vacker stad och även en student stad! Kommer bli mycket fotografering framförallt och kanske lite shopping får se vad staden har att erbjuda ska bli riktigt spännande! :) 
 

Godnatt :)

Ska inte riktigt sova ännu men säger godnatt här på bloggen för idag! :) 
Hoppas alla får en underbar fredag och helg! :D
 

Blev sur igår...

Ber om ursäkt för gårdagens uppdatering vi hade tyvärr inget internet igår vet dock inte varför, men nu har vi det så äntligen nu är jag tillbaka! :D 
 
Igår var det praktik och på eftermiddagen var jag ute och sprang det var riktigt skönt! Jag hade även planerat för en springtur idag men vädret är sämre idag riktigt kallt och snöar!!! 
Nu vet ni att jag lever i allla fall haha :)
Ses senare puss! <3

Godnatt!

Nu blir det att gå och lägga sig. Har sätt en grymt bra film: Boot Camp ska tydligen vara en thriller den var inte läskig bara allmänt hemsk eftersom den var baserad på verkliga händelser den får 4/5 stjärnor av mig!
 
Men som sagt nu ska jag fixa min inför natten så godnatt alla fina människor där ute! <3

Onsdag! :)

Hejsan allihopa! 
 
Idag har det varit praktik och sen handlade jag och Lina lite vi behövde som bröd t.ex. Har nu skalat potatis och maten idag blir potatismos och fiskpinnar :)
 
Tänkte även berätta lite om gårdagen när vi var i Amsterdam det var riktigt roligt en av de bästa dagarna här i Holland! Har shoppat en del kollat runt sett en massa roliga saker osv. Det bästa av allt är att jag och Lina kommer ha 1-2 dagar till som vi spenderar i Amsterdam!!!! Lycklig tjej! :D <3

Så kan det gå!

Ber så hemskt mycket om ursäkt att det bara blev ett inlägg idag som var tidsinställt men det beror inte på att jag glömde av det utan att vårat internet stängs av runt 23.00 - 23.30 och igår var oturen att det stängde av sig 23.00.. :( 

Godmorgon alla underbara människor :)

Godmorgon! 
 
Nu är klockan 06.55 och vi ska precis gå på bussen för att åka mot Leeuwarden sen bär det av med tog från Leeuwarden till Amsterdam. Vi ska åka samma tåg som Martin våran kompis som har besökt oss den här helgen ner till flygplatsen efter det beger sig jag och Lina ut och upptäcker Amsterdam ska bli riktigt roligt. 
 
(Det här inlägget är tidsinställt och det kommer komma flera under dagen för vill inte ha en hel dag utan inlägg)
En bild från en sommar då jag och min kompis Jennifer var i Mallorca!

I morgon besöker vi Amsterdam så förväntansfull! :D

I morgon bär det som sagt av till Amsterdam för shopping och för att se hur staden ser ut ska bli så kul taggad till max!! :D 
Bild från Google! 

Måndag eftermiddag/kväll :)

Nu är det måndag eftermiddag/kväll och dagen har spenderats med en cykeltur i Dokkum och handlat lite inför veckan. Efter att ha pratat med massa folk och handlat så cyklade jag och Lina tillbaka till stugan och kollade på film det blev Lilo och Stitch bara för att den är så söt! :) 
Just a few hours from you and I miss you so much!! <3

Dagens låt! <3

Var ett tag sedan jag uppdaterade med dagens men nu ska ni inte behöva vänta mera! ;) 
Dagens låt: Kapten Röd - Trasig! <3

Måndag och nya äventyr :)

Hejsan allihopa idag är det måndag och nya äventyr står på listan. Vi ska cykla in till Dokkum idag fotografera lite och allmänt vara ska även handla mat för allt är i princip slut som mjölk, vatten, smör, youghurt osv alla basvaror så idag blir det att handla på sig mat.
Men uppdaterar mera senare, hoppas ni får en underbar måndag allihopa! :)<3 

Då närmar sig även slutet av den här dagen :)

Ja då närmar sig slutet på ytterligare en dag :) 
Blev bara två maskiner med tvätt idag men tvättar mer i veckan tänkte jag :) 
Allt ska tvättas i veckan iaf :) 
 
Min dag har varit helt okej hoppas eran också varit bra! :)
Längtar till sommaren nu, grilla, sena promenader, utomhus fester, sol och bad, sena kvällar, ridturer i sommarvärmen, en härlig springtur med solen som steker i ansiktet och bara vara det längtar jag något enormt efter nu!!! :) <3

Får gjort en del idag ändå :)

Idag har varit en lugn dag men har tvättat två maskiner och lagat lite mat blir en tvätt till senare i kväll när Linas tvätt är klar, fortsätter antagligen att tvätta det sista i morgon eller någon dag i veckan :) 
Får se vad som händer resten av kvällen men det blir nog ganska lugnt :) 
 

Söndag :)

Idag har dagen varit rätt chill än så länge vaknade första gången idag 06.50 och hade ingen lust att gå upp så jag somnade om efter det vaknade jag 07.50 och sen 08.50 och då gick jag upp en stund innan jag la mig och vilade en timma extra. Har sedan ätit god frukost och duschat idag är det tvättning som gäller och eventuellt lite städning sånt som behövs då och då! :)
En bild utan smink så ser gött trött ut haha, men det är okej på en söndag tycker jag!

Avnjuter en kall öl! :D

Avnjuter första glaset med öl denna kväll, yammie beer lover!!!! <3
ÖL in my heart!!! yammie dricker sällan öl hemma så det är underbart gott nu!!! <3

Trevlig lördag :)

Idag har vi varit och besökt Leeuwarden en större stad i Holland var riktigt trevligt dock är vädret inget jag rekomenderar här nere. Har regnat och blåst jätte kallt hela dagen och ska antagligen vara dåligt väder i några dagar till innan solen och värmen återkommer. Förutom kylan har dagen varit underbar fick med mig lite små prylar hem, några kan jag inte skriva här för det är presenter men köpte mig en tröja jag är mycket nöjd med! :)
 

En till omgång av plankan :)

Körde plankan idag med och idag klarade jag 1min och 10s det var jobbigt, kan säga att min mage verker nu haha! :)
 
Men nu ska jag kolla klart på en film och sedan sova tänkte jag så sov gott så hörs vi i morgon :)
4liter öl som jag och Martin ska dela på under helgen haha :) 
Det var av den jag fick min öldusch....

Pannkakor idag!

Idag ska vi äta pannkakor ser fram emot det ska bli gott. Nu har vi även fått besök från Sverige, Martin har kommit och besökt oss trevligt :)

Ren och fräsch igen! :)

Nu är jag nyduschad igen... fri från öl lukt i håret!!!!
Nyduschad underbart!!!!! <3

Öldusch... inget att rekomendera...

Haha ja öldusch, råkade faila totalt när jag skulle försöka öppna en typ av öltunna och ja jag fick mig en öldusch...
Äckligt hår (duschade i morse så det är lagom kul) och smink överallt... yaay...!!

Tidsinställt inlägg till er! :)

Hejsan som det står är det här inlägget tidsinställt eftersom jag i princip aldrig hinner uppdatera på vardagen för än sent på kvällen så vill jag ge er något att läsa :)
 
Nu är klockan 09.00 och det är då jag börjar på Lakeside. När klockan är 12.00 idag har vi lunch och då tar jag cykeln till Jumbo där Lina jobbar, tar ca 5-8min med cykel så det är nära, så då äter vi tillsammans och när klockan är 12.50 cyklar jag tillbaka till Lakeside och då kommer jag alltid i lagom tid till klockan 13.00 :)
 
Jag slutar runt 4-5tiden på dagen beroende på hur mycket vi har att göra och sen är det dags att cykla hem och äta lite middag :) 
 
Idag ska jag dock träna direkt efter jobbet så ska ha med mig något mellanmål :)
 
Men hörs i eftermiddag, nu vet ni ungefär vad jag gör idag :) 
 

Hemma igen!

Tillbaka i stugan efter en grym kväll, har hänt så mycket kul i kväll, riktigt glad att mina kollegor på Lakeside berättade det för mig :)
 
Kommer dock inte skriva så mycket mer om kvällen för vill berätta för mina vänner i Sverige mer om upplevelsen, och efter det kommer jag uppdatera om en massa saker som har hänt här :) 
Haha den här bilden är ganska rolig, för i lördags drack jag och Lina och jag blev inte ens påverkad men på bilden ser jag helt död ut... fick ett gott skratt när jag tagit bilden... så bjuder på den :)

Resultatet från första gången!

Här är resultatet från första försöket av plankan:
  • Klarade 1 min!
  • Ska försöka mig på 2min, tror att det är rimligt.
Klarar jag av en längre tid är det bara positivt :)
Blir tyvärr ingen konditions träning idag heller, på grund av att det är en speciell kväll på ett av Jumbona i kväll, ska se om jag kan ta lite kort :) 
 
I morgon ska jag dock träna, men ska ta med mig något att äta mellan lunch och middag då, för vi äter lunch mellan 12.00 - 13.00 
Så ska antagligen ta med en frukt eller något, synd att dem inte har kvarg.. men så är det ibland!
Ska kolla en extra gång i morgon, kanske bara har råkat gå förbi kvargen... haha men tror inte de "/

Tävling!

Som ni ser står det tävling på rubriken ni läser nu. Varför står det tävling då?
Jo jag har tänkt att ja skulle "tävla" lite mot mig själv här nere:
  • Ska se hur många sekunder/minuter jag kan stå i plankan idag och sen sätta upp ett mål som jag ska se om jag kan klara innan jag åker hem till Sverige!
Det är en tävling "mot mig själv" får se om jag kan komma på någon mer! :)
 

Snart mat! :)

Wihoo snart är det mat, känner att min mage vill ha det efter 2,5timmas morrande.. 
Jag idag typ... vet dock inte varför jag håller handen så men så är det nu! :)

Fick gjort något vettigt ändå..

Är som sagt rastlös och kunde inte träna så i stället passade jag på att plugga. Har fått lite uppgifter här nere att göra så passade på att få gjort lite. Blev samhälls plugg och religion, snart närmar sig slutet på de två uppgifterna vilket är så skönt! :)
 

Just nu är jag bara rastlös...

Hej, tja, tjolahopp...
 
Är smått rastlös just nu, vill träna men inte när det är mörkt ute och jag känner inte till Holland så bra känner jag. Ska försöka hinna träna i morgon på något sätt...
 
Vill verkligen träna så det är lite smått surt!!! Så vad ska jag göra nu.....
Lite rastlös bara...haha mycket vacker om jag får säga det själv..

Tisdag :)

Först och främst ursäktar jag mig för en dålig uppdatering! Har nyss ätit och kom hem runt 18.00 idag så har absolut inte haft tid.. Idag har det varit en underbar dag med sol och allt, jobbet har gått jätte bra också, var mycket att göra idag! :)

Då var dagens träning gjord :)

Har precis tränat klart underbara känsla! :) 
  • Blev den vanliga lilla spring turen.
  • 3 x 10 burpees.
  • 3 x 10 situps.
  • 3 x 10 squaats.
  • 3 x 30 sekunder plankan.
Underbart att träna här i det underbara vädret när man känner hur solen bränner i ansiktet, lovely!! <3
Fotona tagna direkt efter träningspasst, precis sådär lagom fin som vanligt efter att ha tränat! :)


Ätit lunch utomhus, fikat och nu bara softa i solen en stund! :)

Hej!
 
Idag var jag och Lina och hälsade på vid skolan som heter ROCFriesePort. Efter det cyklade vi till Jumbo och handlade, efter det var det direkt hem och då käkade vi spaghetti och köttfärssås. Nu softar vi mest på altanen och jag ska snart träna, ska bara smälta maten en stund :) 
Vår altan, så mysig! :)<3

Godmorgon allihopa! :)

Idag gick vi upp halv 9, har redan käkat frukost och fixat oss så passar på att skriva ett inlägg. Om ca 30min ska vi cykla iväg mot skolan här i Holland för vi ska få vara med på en engelska lektion, mycket spännande! :) Men uppdaterar mer senare puss på er! <3
Jag idag! 

Min motivation efter idag har ökat :)

Idag var jag ju ute och sprang här i Holland, mådde grymt bra av att träna igen och älskar att känna hur flåset kommer igång och att man måste kämpa sig framåt, underbara känsla! Ska börja springa mera och träna ännu mera nu känner jag! Träning i Holland, wiihoo! :) 
 
Det jag ska försöka göra minst 4-5ggr i veckan här är:
  • Springa den vanliga sträckan jag känner till..är bara ca: 1,5 - 2km tror jag men bättre än inget!
  • Plankan 3 x 30min bra för både min rygg och mage såklart!
  • Burpees 3 x 10 grymt bra träning för låren!
  • Squaats 3 x 10 fungerar utmärkt för att träna rumpan!
  • Situps/armhävningar 3 x 10 
Bra träning när man inte har tillgång till gym! 
Viktigt att tänka på, all träning är bra så länge den utförs! :) 


Försöker plugga lite men finns ett problem..

Jag försöker som sagt plugga och det går sådär lagom bra när internet inte vill samarbeta med mig. Jag satte mig ute i köket för att kunna koncentrera mig vilket inte var något större problem, men vårat internet i stugan fungerar sådär halv bra ute i köket så tog år att ens få fram information...gör ett nytt försök i morgon i stället. Fick faktiskt skrivit lite på två uppgifter i alla fall så det går ju frammåt haha :) 
Bild från igår :)

Underbart här i Holland :)

Lever livet ordentligt idag och alla andra dagar här känner jag! 
Idag har jag varit ute och sprungit riktigt skönt, efter det tog jag en dusch. Det är även jätte fint väder här nu så jag och Lina satte oss ute en stund, jag med kaffe och två knäckebröd och hon med en kopp te så underbart! Om en timma blir det mat och då ska vi äta kyckling och ris! 
 
I veckan kommer jag antagligen ladda upp lite bilder som jag tagit här i Holland! :) 
Ny duschad osminkad och allmänt slapp, det är livet det! :) 

Söndag! :)

Hej allihopa! 
 
Idag är det söndag och solen lyser in i vårt lilla hem i Dokkum idag riktigt mysigt. Sitter just nu i köket med en kopp kaffe och ska snart ta fram lite macka och youghurt till mig och Lina. Sov lite längre idag, kom hem 02.07 igår så var värd att sova till 11.20 tyckte jag, och Lina sover fortfarande. Idag ska jag träna, har jätte ont i magen och då är träning bästa motgiftet mot smärtan enligt mig! 
 
Idag ska vi eventuellt ut och foto bomba, eftersom alla affärer är stängda här på söndagar så fick vi komma på något annat att göra! Men ha de så bra så hörs vi! 
Bild från igår i stugan, då väntades vår förrsta utgång i Holland! :)
Det var annorlunda att gå ut här eftersom alla satt och rökte inomhus (gillar inte) så kände man sig lite snurrig i huvudet.
Det var några som snackade med oss, och i början var det kul. Dem tjatade jätte mycket på mig typ kan du inte ge den här killen bara en kyss så får du fri dricka hela kvällen, jag gjorde det aldrig ;) och ja det fortsatte och fortsatte, sen när jag och Lina skulle gå så var det jätte trångt och svårt att ta sig ut...På vägen ut frågade en av killarna mig, är du kåt? och jag bara men snälla ge er och så var frågorna hela kvällen i princip...yaay!
hahaha fasst det var kul i början för jag drev med dem och snackade mest med Lina på svenska när dem tjatade vilket dem tyckte var skit jobbigt haha! :)

Så söt klänning!!! :o

Hittade precis den här extremt söta klänning på Nelly.com!!! Så söt klänning!!!!!! (a)
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/festklänningar/elise-ryan-555/pleated-sequin-bust-dress-555208-162/ <-- Ni hittar den här!!

En mysig dag :)

Idag har det varit en mysig dag i Dokkum, kollat lite i affärer älskar verkligen alla färger som är i affärerna! Efter det handlade vi lite bas varor på Jumbo (supermarket här) och cyklade hem och åt lunch! :) 
I kväll blir det antagligen lite pary yaay! :) 
Gammal bild från midsommar för två år sedan! Haha...

Mot stan! :)

Snart ska jag och Lina ta våra cyklar och bege oss av in mot Dokkum! :) Blir eventuellt lite shopping får se om man kan hitta något snyggt för en bra peng :) Men nu måste jag fixa håret lite för vet inte hur ja ska ha det riktigt, men vi hörs senare ha det bra så länge! <3
Jag idag typ!
Yeea! 

Softar! :)

Har haft en mycket bra dag på jobbet och extremt god lunch: Kycklingsallad yammie!! 
När jag och Lina kom hem gjorde vi tacos och det var verkligen super gott! Love it! <3
Nu har jag precis kollat klart på en film och softar lite, i kväll blir det antingen lugnt eller partyy!! :D
Chillar och tar det allmänt lugnt! :)<3

RSS 2.0